tiistai 7. kesäkuuta 2011

Eksyksissä

Niin se navigaatiokyky? Kun tulin töihin ihmettelin, että eikös Tommi olekaan paikalla. Parinkymmenen minuutin odottelun jälkeen huomasin koputtaneeni väärään oveen! Sitten lähdin hakemaan tietokoneen käyttäjätunnuksia helpdeskistä. Melkein muistin miten sinne pääsee, ja melkein palasin oikeaa reittiä takaisin. Eksyin siis sekä meno- että paluumatkalla. (: Joku LUT Navigation for Android olisi minulle tarpeellinen ohjelma. No, ehkä jossain vaiheessa opin...



















Huomioni herättivät melko tarkat säännöt ja määräykset. Minun oli helpdeskissä todistettava henkilöllisyyteni käyttäjätunnuksia varten, ja kuulin, että myös tentteihin tulee ottaa henkkarit mukaan. Tämä on tietenkin ymmärrettävää, kun opiskelijoita on tuhansia.

Ekan postauksen kanssa säätäminen vei todella pitkään. Ensiksikin copy-paste ei toiminut kunnolla ohjelman kanssa, ja kun olin saanut homman valmiiksi, teksti muuttui valkoiseksi valkoisella taustalla. Oppiipahan tätäkin.
Työpäivä meni nopeasti blogijuttujen kanssa säätäessä. Odotan innolla huomista: pääsen varmaankin tutustumaan jonkun työtehtäviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti